Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Футболісти лайно не їдять. А вболівальники?

білоруські журналістки інспектують українське кафе

білоруські журналістки інспектують українське кафе

Київським «динамівцям» заборонили заводську ковбасу

З раціону футболістів київського «Динамо» виключені ковбаси, сосиски і шинка заводського виготовлення. Про це газеті «Комсомольская правда в Украине» розповів завідувач рестораном бази «Динамо» Петро Зварич.

«На заводах у м’ясні продукти обов’язково додають фарбники – нітрити. Інакше ковбаса або шинка матиме непривабливий товарний вигляд. Крім того, під час копчення ковбас останнім часом використовуються коптильні рідини, в яких замочується м’ясо. Вони так само, як і нітрити, негативно впливають на організм людини, якій доводиться виробляти енергію не лише для того, щоб переварити їжу, але і щоб нейтралізувати ці шкідливі речовини, які до того ж мають канцерогенний характер», – розповів Зварич.

За його словами, тепер на базі динамівця налагоджено власне виробництво м’ясних виробів.

Також Зварич розповів, що головний тренер «Динамо» Валерій Газзаєв заборонив годувати футболістів варениками і пельменями. Виключено з раціону і курячі яйця – вони замінені перепелиними

Отак! Футболістів, які коштують мільйони, тренер боїться “зіпсувати”. А наші “тренери”-“зверхники” щодня труять увесь народ, і ще й розказують нам, що про нас “турбуються”. Детальніше про якість харчів та як з добитися її покращання читайте у інших матеріалах рубрики “Безпека продуктів харчування”.

1 comment to Футболісти лайно не їдять. А вболівальники?

Leave a Reply to Андрій М. Заморока Cancel reply