Анонс прес-конференції «Держкомлісгосп України – винищувач української природи» (до Дня працівника лісу)

17 вересня 2009 року о 12.00 в Оргуському центрі (приміщення Мінприроди України, вул. Урицького, 35, м. Київ) відбудеться прес-конференція «Держкомлісгосп України – винищувач української природи», приурочена до Дня працівників лісу. Організатор прес-конференції – Всеукраїнська громадська організація «Національний екологічний центр України».

На думку представників громадських природоохоронних організацій, керівництво Державного комітету лісового господарства провадить лісову політику шляхом бездумного нищення дикої природи (як лісу, так і степу) та ускладнює розвиток заповідної справи й охорону біорізноманіття в Україні. Врешті, Держкомлісгосп наражає Україну на міжнародні санкції у зв’язку із грубим порушенням низки міжнродних конвенцій. Конкретні факти з різних регіонів України, критичні зауваження та свої пропозиції до вищого керіництва держави природоохоронці озвучать під час прес-конференції. Інформація, отримана журналістами, допоможе підготувати більш адекватні матеріали, присвячені Дню працівника лісу (20.09.2009 р.)

Матеріали, що будуть озвучені на прес-конфернції, стосуються переважно посадових осіб лісової галузі і практично не стосуються лісівників на місцях, які живуть біля природи, шанують і люблять ліс.

Контакти:

Сіренко Ігор
8050-5476272
i.sirenko at gmail.com

Василюк Олексій
8097-1000-473
vasyliuk at gmail.com

www.necu.org.ua
www.pryroda.in.ua/step

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!