Браконьєрські проблеми новорічної ялинки (Анонс прес-конференції)

24 грудня 2008 р. в 11.00 г. в Оргуському центрі (Київ, вул. Урицького, 35, вхід з лівої сторони будинку) відбудеться прес-конференція “Браконьєрські проблеми новорічної ялинки “.

Організатори прес-конференції: Київський еколого-культурний центр, ЕкоПраво-Київ за інформаційної підтримки ГО "Печеніги". На прес-конференції журналісти будуть ознайомлені з фактами масового ялинкового браконьєрства в передноворічний період в Україні і Києві, а також вільного безконтрольного продажу браконьєрських ялинок у Києві.

Журналістам будуть продемонстровані відео матеріали і відповіді Київської мерії, які свідчать про небажання київської влади боротися с незаконним продажем новорічних ялинок.

Довідки за тел. 8(067)-715-27-90.

Джерело: pryroda.in.ua/stepan

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!