Анонс прес-конференції “Презентація законопроекту по боротьбі з браконьєрством”

23 вересня 2008 р. в 14.30 г. в УНІАН відбудеться прес-конференція “Презентація законопроекта по боротьбі з браконьєрством”, яку проводить Громада рибалок України та Київський еколого-культурний центр.

Законопроект по боротьбі з браконьєрством підготовлений даними організаціями, і за підписами народних депутатів наданий в Верховну Раду України.

Але ж не усі народні депутати будуть його підтримувати, тому що не зацікавлені у наведенні ладу в лісах і на водоймищах, про що і буде розповідатися на прес-конференції. На прес-конференції будуть виступати М. Костров, начальник Головної екологічної інспекції Мінприроди України, А.Неліпа, голова Громади рибалок України, В. Борейко, директор Київського еколого-культурного центру. На прес-конференції будуть показані відеоматеріали по боротьбі з браконьєрством.

Джерело: pryroda.in.ua/stepan

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!