Анонс: Прес-конференції «7 природних чудес України» під загрозою знищення»

21 липня 2008 р. о 14.30 в інформаційному агенстві «УНІАН» відбудеться прес-конференція «7 природних чудес України» під загрозою знищення», у якій візьмуть участь представники громадських організацій «Національний екологічний центр України» (НЕЦУ) та «Київська ландшафтна ініціатива». На прес-конференцію запрошено і Миколу Томенка, депутата Верховної Ради України, що є організатором конкурсу «7 природних чудес України».

Прес-конференція організована у зв'язку з загрозою знищення, яка нависла над багатьма природними об’єктів, що фігурують в списку конкурсу «7 природних чудес України».Серед природних чудес, яким загрожує знищення – Жуків острів та Замкова гора у Києві, «Бузькі пороги», «Перлина Побужжя» та урочище „Гард” на Миколаївщині, Національний заповідник „Хортиця”, гора Говерла, унікальний півострів «Кінбурнська коса», Дунайський біосферний та Чорноморський заповідники, озеро Синевир, річка Десна та інші унікальні природні об’єкти.

Свої пропозиції як врятувати природні чудеса України, представники громадських організацій оприлюднять під час прес-конференції. Очікується і озвучення думки Миколи Томенка – ініціатора конкурсу «7 природних чудес України».

Контакти:
Василюк Олексій (заступник голови НЕЦУ)
8 097-1000-473, vasyliuk at gmail.com.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!