Екологічна акція «ЖИВИ ЧИСТО»

Якщо вам все одно, то не читайте. Але ті, кому набридло сміття у Києві, 31 травня об 11-й ранку збираються в зоні відпочинку біля озера Вирлиця.

Досить чекати! У день Києва ми самі зробимо НАШЕ місто чистим – ми прибиремо територію зони відпочинку біля озера Вирлиця і ЧИСТОЮ повернемо її людям!

Ми хочемо, щоб нашому прикладу наслідували. І в Києві, і в інших містах. Вперше в історії України ми влаштуємо екологічний флеш-моб – ми вибудуємо живий напис «ЧИСТЕ МІСТО» з усіх учасників заходу.

Ми – це кілька сотень киян, які за власною ініціативою в день Києва влаштовують акцію «ЖИВИ ЧИСТО». Наша мета – виховати якісно нову екологічну культуру в українців. Ви можете нам допомогти, просто розказавши про нашу акцію – цим ви зробите свій внесок в екологію Києва.

Сценарій акції «ЖИВИ ЧИСТО»:

1030 -1100 – збір учасників акції на спортмайданчику школи № 316, вул. Бажана, 32а (ст.м. Харківська).
1100 – 1300 – прибираня зони відпочинку на озері Вирлиця.
1300 – екологічний флеш-моб (напис «ЧИСТЕ МІСТО» з учасників акції)

Приєднуйтесь, ЧИСТЕ МІСТО потрібне нам усім!

Екоакція «ЖИВИ ЧИСТО» відбувається під егідою благодійного фонду «Україно! Я за тебе!»

Контактні особи:

Мирослава Ульяніна, 8 097 945 06 52, [email protected]
Наталія Тарасюк, 8 067 500 63 61, [email protected]

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!