26 квітня 2008 – Акція «Ні новим Чорнобилям!»

До 22-ої річниці Чорнобильської катастрофи Національний екологічний центр України запрошує на костюмовану акцію "НІ новим Чорнобилям!"

Костюмована акція відбудеться 26 квітня (субота) 2008 з 10.30 до 13.00 під Міністерством палива та енергетики (вулиця Хрещатик, 30 на розі з вул. Прорізною).

Наразі чиновники не зробили гідних висновків з Чорнобильської катастрофи і планують будувати нові атомні реактори, розробляти нові родовища урану та накопичувати радіоактивні відходи, підвищуючи цим небезпеку для суспільства та природи за кошти платників податків.

Тому ми звернемось до людей за підтримкою зі словами : «Пам’ятай Чорнобиль! Ні новим реакторам!», вдягнені у респіратори / захисні комбінезони, роздаватимемо листівки з інформацією щодо загроз, пов’язаних з подовженням експлуатації старих та побудовою нових атомних реакторів, пропозиціями щодо безпечнішого вирішення енергетичних питань та закликами до енергозбереження.

Ми пропонуватиме перехожим підписати листівки із проханням до Президента України відмовитися від розвитку атомної енергетики і надати підтримку енергозбереженню та альтернативним джерелам енергії.

Не залишайтесь байдужими! Приходьте в суботу о 10.30 під Мінпаливенерго! (Бажаючих прийняти участь в акції просимо підтвердити свою участь - це потрібно для забезпечення усіх учасників костюмами)

За додатковою інформацією звертайтесь:

Поліна Рибачук
Національний екологічний центр України
polina(#)necu.org.ua
www.necu.org.ua
тел: (044) 5070616
моб: +38097 5714241

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!