Фотоконкурс “Чисто відпочив, бо був у гостях!”

Центр молодіжних ініціатив «Тотем» (Херсон) запрошує до участі у відкритому фотоконкурсі.

Девіз конкурсу: „ЧИСТО відпочив, бо був у гостях!”

На конкурс приймаються фотографії, зроблені вами під час відпочинку на природі. Участь безкоштовна. Фотографії приймаються до 1 травня 2009 року. Переможці визначаються відкритим голосуванням відвідувачів галереї фото і отримують цінні призи від спонсорів!

Головна ідея фотоконкурсу – нагадати про те, що ми всі – частина природи, але коли ми виїжджаємо на природу, щоб відпочити, то ми – її гості. Ми хочемо бути чемними гостями, тому ми не залишаємо після себе стихійних звалищ сміття, адже сміття з пластику розкладається 500-1000 років, а сміття зі скла – 1 мільйон років. Ми прагнемо зберегти природу чистою, а Херсонщину – краєм зеленого та екологічного туризму!

Фотоконкурс проходить під патронатом Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Херсонській області.

Конкурс „ЧИСТО відпочив, бо був у гостях!” є частиною проекту „Чиста природа – чистий відпочинок: будь добрим гостем!”. Проект співфінансується в рамках програми польської закордонної допомоги Міністерства закордонних справ Республіки Польщі у 2008 р. і виконується у співпраці з Фондом „Інший простір”

Організатор: Херсонський міський Центр молодіжних ініціатив „Тотем”.

Деталі на сайті www.clearnature.org

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!