Працівник Головного рибного управління водних ресурсів вимагав від браконьєрів 10 тис. гривень

У Чернівецькій області працівники міліції через хабарі на загальну суму понад 10 тис. грн. затримали службовця одного з відділів комітету Головного рибного управління водних ресурсів Міністерства аграрної політики, - повідомляє прес-служба МВС України.

Службовець, будучи працівником центрального апарату та зловживаючи службовим становищем, вимагав чималі суми від рибалок за не притягнення їх до адміністративної відповідальності незаконний промисловий вилов риби на території Дністровського водосховища та за повернення засобів відлову.

Днями під час отримання хабара вищевказаний службовець був затриманий оперативниками Держслужби боротьби з економічною злочинністю «на гарячому». За цим фактом прокуратурою Чернівецької області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 (одержання хабара у великому розмірі) Кримінального кодексу України. Посадовця затримано та наразі його утримують ізоляторі тимчасового тримання.

Загалом під час оперативно-розшукових заходів було задокументовано вимагання правопорушником хабарів на загальну суму понад 10 тис. грн.

Джерело: Комітет екологічного порятунку України

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!