Проти керівника Держрибохорони Черкащини порушено кримінальну справу

Прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу стосовно виконувача обов'язки начальника Держрибохорони в Черкаській області за фактом вимагання та одержання хабара.

7 жовтня 2011 року за матеріалами УДСБЕЗ України в Черкаській області прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу стосовно виконуючого обов’язки начальника Держрибохорони в Черкаській області за фактом вимагання та одержання хабара за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Встановлено, що вказаний службовець, працюючи на посаді виконуючого обов’язки начальника Держрибохорони в Черкаській області, діючи умисно, з корисливих мотивів, використовуючи своє службове становище, всупереч інтересам служби, явно виходячи за межі наданих йому повноважень, з метою одержання хабара, у період часу з вересня 2011 року по 7 жовтня 2011 року вимагав та одержав від державного інспектора Держрибохорони в Черкаській області грошові кошти в сумі 4500 гривень за не проведення перевірок виконання ним своїх службових обов’язків та не притягнення до дисциплінарної відповідальності, не переведення на іншу посаду з меншим обсягом роботи та сприяння у просуванні по службі.

Того ж дня хабарника було затримано в порядку ст. 115 КПК України.

Досудове слідство проводиться слідчим в ОВС відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури Черкаської області.

Хід розслідування справи перебуває на контролі керівництва прокуратури області, інформує прес-служба прокуратури області.

Джерело: procherk.info

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!