Екологічний туризм та національні природні парки України

Увага до розвитку екологічного туризму, активного і пізнавального відпочинку на природі динамічно зростає у всьому світі, також в останні роки набирає популярності в Україні. Велосипедний, водний, пішохідний та інші види активного відпочинку все більше стають модними незалежно від віку та соціального стану. Місць для такого відпочинку в Україні дуже багато. Але на даному етапі Україна є справжньою terra incognita — невідомою землею не тільки для іноземних мандрівників: чимало природних територій, місць та окремих пам'яток є майже невідомими для багатьох українців.

Дане видання є спробою презентувати нашим співгромадянам ключові та найцінніші природні території для екологічного туризму, якими є національні природні парки у різних регіонах країни. З його допомогою можна відкрити для себе неповторний світ унікальної української природи і знайти нові місця та можливості для цікавого, змістовного відпочинку.


Завантажити PDF.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!