АНОНС прес-конференціїі з приводу проблеми захисту прав тварин в Україні в рамках підготовки до Євро-2012

5 березня, в 12.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" (вул. Рейтарська, 8/5)  почнеться прес-конференція представників міжнародних організацій із приводу проблеми захисту прав тварин в Україні в рамках підготовки до Євро-2012.
Учасники: директор Всесвітнього товариства захисту тварин принцеса Элізабет де Крой (Франція), президент Міжнародної громадської організації товариства захисту тварин "SOS" Тамара Тарнавська, директор міжнародного відділення Всесвітньої ветеринарної служби Анні Кук, президент організації по захисту тварин Англії (Naturewatch Foundation) Джон Руейн, президент організації по захисту тварин Австрії Крістіан Янач, експерт Всесвітнього товариства захисту тварин Брайан Фолькнер.

Реєстрація журналістів на місці по редакційних посвідченнях. Додаткова інформація  телефоном 8-067-583-70-89

прес-реліз читайте на Природі України

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!