10 листопада на Львівщині відбудеться еко-фестиваль «Art Trash»

10 листопада у Грибовичах відбудеться екологічний фестиваль «Art Trash», організований промистецьким порталом «JeyArt», ЛОГО «Комітет екологічного порятунку України» за підтримки Львівської міської та обласної рад. Фестиваль – загальноукраїнський, оскільки проблема сміттєзвалища близька мешканцям інших областей України, – про це сьогодні кореспондентові ЗІКу повідомив представник промистецького порталу «JeyArt» Костя Бєглов. «У фесті візьмуть участь митці з Харкова (де є проблеми, аналогічні до грибовицьких), Івано-Франківська та інших областей України. У нашому міст вже відбувались конкурси, тендери на будівництво сміттєпереробного заводу... Однак якщо винести цю проблему на всеукраїнський рівень, її вирішать набагато швидше», – зазначив пан Бєглов.

У програмі екологічного фестивалю «Art Trash» заплановано конкурс на кращу скульптуру зі сміття, квест для глядачів.
Фестиваль не обійдеться і без музики. Виступатимуть львівські гурти: Dalai Lama, Side, Верховна Зрада та Нейроз. Також організатори обіцяють запросити відомий гурт з Івано-Франківська – Карна.

За матеріалами www.zik.com.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!