Міжнародний фестиваль екологічного кіно „ЕкоЧашка”

З 23 травня по 5 червня в Україні відбудеться фестиваль екологічного кіно „ЕкоЧашка”. У Києві, Харкові, Донецьку, Севастополі, Одесі та Ужгороді протягом двох днів показуватимуть фільми на екологічну тематику від іноземних та українських режисерів. Так, під час фестивалю можна буде переглянути фільм про способи виживання у найбільшому сміттєвому селі на околиці Каїру („Сміттєві мрії”), про спроби п’яти країн завоювати Арктику та отримати доступ до її надр („Війна на нічиїй землі”), поради, як знищити світ за допомогою сміття та комп’ютерних ігор („Як знищити світ”) та серію короткометражок про воду „Будь водою, мій друг”. На фестивалі буде представлено багато фільмів на тему збереження лісів, адже 2011 рік проголошено роком захисту лісів.

Опис усіх фільмів, що братимуть участь у фестивалі, можна прочитати на сайті „ЕкоЧашки” (http://www.ingreen.me/films)

Фільми та дискусії будуть проводитися в усіх містах по два дні: 25-25 травня у Харкові, 26-27 травня у Донецьку, 28-29 травня у Севастополі, 30-31 травня у Одесі, 1-2 червня в Ужгороді, 3-4 червня у Києві.

Закриття фестивалю відбудеться 5 червня у Києві. У це день будуть проведені святкування Дня навколишнього середовища у Маріїнському парку, ігри для дітей, великий еко-ярмарок та прибирання території Голосіївського парку.

Більше про події фестивалю та місця показу фільмів можна дізнатися на сайті „ЕкоЧашки” (http://www.ingreen.me/ingreen)

Анонс і попередня програма фестивалю "Екочашка"

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до:

Антон Мірошниченко,
099 716 11 07
[email protected]

Вікторія Лисневська,
Координатор проекту у Києві
093 8746830
[email protected]

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!