Сьогодні почали нищити Жуків Острів!

Як стало відомо сьогодні, на території внутрішнього озера ландшафтного заказника «Острів Жуків» у Києві з’явився земснаряд, який розпочав гідронамив території природних луків заказника. Територія, на якій в даний момент відбувається знищення дикої природи, є територією заказника, землями природно-заповідного фонду, на якій будь-яка діяльність, яка може мати негативний вплив на довкілля, заборонена.

Нагадуємо, що 18.09.2008 постановою Київського апеляційного господарського суду було засвідчено, що дана територія є землями заказника, у зв’язку із чим будь-яке будівництво тут неприпустиме (див. pryroda.in.ua/blog/zhukiv-vygrav-su) Роботи ведуться всупереч рішенню суду.

Оперативну інформацію та консультації як проїхати до місця поведення робіт можна отримати у Андрія Репінського за телефоном 8067 9474878.

Джерело: pryroda.in.ua/stepan

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!