АНОНС “Як захистити Шевченківські місця на Канівщині?”

25 червня 2008 р. о 11:00 Київський еколого-культурний центр, Канівський природний заповідник, Екоправо-Київ за інформаційної підтримки ЕкоНДО "Печеніги" проводять прес-конференцію "Як захистити Шевченківські місця на Канівщині". Прес-конференція відбудеться за адресою: Київ, вул. Урицького, 35, Оргуський центр (вхід з лівого боку будівлі).

Вчені Київського університету, директор Канівського заповідника, представники громадських екологічних організацій будуть розповідати про те, що загрожує існуванню Шевченківських місць на Канівщині і які заходи необхідно швидко здійснити для їх захисту.

Довідки за телефоном 8-067-715-27-90
Директор Київського еколого-культурного центру В. Борейко

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!