В Києві офіційно дозволяли зносити сотні тисяч дерев

Лише за останні півроку 54-ма розпорядженнями голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького було надано дозвіл на знесення під забудову 8 тис. 793 дерев, 6 тис. 684 кущів, 62 тис. 774 кв.м. газонів на території міста.Про це заявив голова Постійної комісії Київради з питань екологічної політики, №4 у списку Блоку Віталія Кличка на позачергових виборах до Київради Анатолій Коваленко, повідомили УНІАН у прес-службі депутата.

За його інформацією, промерською більшістю за цю каденцію Київради без урахування або всупереч протестам екологічної комісії були ухвалені понад 100 землевідводів у зелених зонах міста.

ictv.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!