“Cер, ви бойовик АльКаїди!” або особливості запитів екологічної інформації

Цей матеріал можна сміливо віднести до серії "І смішно, і грішно". Дійсно, така офіційна відповідь не могла не розсмішити:

Хамський лист

ser2

Але все ж, це ж яким "сером" треба себе вважати, аби відповідати в офіційному листі, на бланку Мінприроди, в такому тоні?

Детальніше про інцидент можна прочитати в блозі dop-kyiv.

Єдине, що ватро додати, так це текст самого звернення, аби мати уявлення про те, що ж викликало такий прояв фантазії та оригінальності у заступника національного парку "Вижницький" пана Коржика:

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Дружина охорони природи «Зелене майбутнє» звертається до Ваc згідно з положеннями ст. 34 Конституції України, статей 9, 33, 35, 47 Закону України „Про інформацію", ст. 9 Закону України „Про охорону навколишнього природного середовища", Міжнародною конвенцією „Про доступ до інформації, участь громадськості в прийнятті рішень і доступ до правосуддя з питань, що стосуються навколишнього природного середовища" (Оргуська конвенція).

Просимо Вас надати матеріали лісовпорядкування на територію Вижницького національного природного парку.

Відповідь просимо надіслати на адресу згідно з чинним закоенодавством: м.Київ-70, а/с 46, 04070, Богомазу М.В.

З повагою,
Командир ДОП «Зелене Майбутнє»
Богомаз Михайло

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!