Розшукуються волонтери для допомоги національним паркам України!

Якщо Ви – активна людина, яка не боїться труднощів та хоче допомогти природі, приєднуйтеся! Міністерство екології та природних ресурсів України за підтримки WWF в Україні започатковує акцію «Пізнай та збережи природні скарби України!» та запрошує долучатись до волонтерства в національних парках!

Волонтерство в національних парках – чудовий спосіб активно відпочити на природі, зробити гарну справу та дізнатись багато цікавого про нашу рідну Україну!

Ви колись робили штучні гніздівлі, проводили облік тварин у лісі чи розробляли природоохоронні інформаційні матеріали? У Вас є всі шанси спробувати! Повний перелік заходів, на які національні природні парки планують залучати волонтерів, дивіться за посиланням.

Якщо Ви вже вирішили допомогти, можете заповнювати анкету волонтера за посиланням.

Не хвилюйтеся, якщо у Вас немає досвіду чи недостатньо знань, щоб допомогти! Як і у всьому іншому в нашому життя, головне – бажання! Співробітники WWF в Україні допоможуть Вам під час підготовчого тренінгу перед виїздом на заповідну територію.

Якщо у Вас є своя група мінімум з 4-5 людей, то вибирайте цікавий Вам захід і зв'язуйтесь безпосередньо з відповідальними особами по кожному парку!

Або Ви можете приєднатись до організованих волонтерських виїздів. Графік виїздів на листопад-лютий:

  • 8-9 листопада РЛП "Міжрічинський"
  • 29-30 листопада НПП "Слобожанський"
  • 7-11 січня НПП "Джарилгач"
  • 18-19 січня НПП "Дермансько-Острозький"
  • 31 січня - 1 лютого НПП "Приазовський"

Детальні анонси всіх волонтерських виїздів можете подивитись на форумі.

Наступного тижня чекайте на сторінках "Друзів Парків" в соцмережах ВКонтакті та Facebook зведену інформацію від Національних природних парків України щодо волонтерських програм!

Анкета волонтера

Приєднуйтеся та робіть реальні добрі справи для природи нашої країни!

Джерело: wwf.panda.org

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!