Повстанский карнавал

кожен, хто прийде о 15-ій на Пейзажку, автоматично стане учасником акції. бажано одягтися на подію за повстанським дрес-кодом (власне, жодних обмежень цей дресс-код не передбачає, але задля яскравості карнавалу хотілося б бачити побільше яскравих повстанців).

хочемо також запевнити тих, хто не встигне або не зможе вигадати собі костюмчик, - не бійтеся опинитися білою вороною, координатори про всіх подбають та нададуть необхідну екіпіровку. якщо ж у когось є зайвий костюмчик або корисні повстанські аксесуари - не забудьте прихопити усе це з собою!

попередня програма повстанського карнавалу:

- учасники кидатимуть фарби по макетах бульдозерів;
- дудітимуть у дудки, розриватимуть хлопушки з конфетті;
- воєнізовані загони пройдуть маршем уздовж алеї та паркану;
- не виключено, що відбудеться кілька перестрілок з іграшковою зброєю;
- учасники битимуть у барабани та крутитимуть вогні.

також під час акції пройдуть конкурси на кращий костюм, а також визначатимуться найвлучніші та найневлучніші стрільці

неважко зрозуміти, що ми відкриті до співпраці.
навіть не просто відкриті, а наполегливо запрошуємо усіх киян та українців,
які відносять себе до якихось субкультур, або навпаки від усіх них відхрещуються,
люблять своє місто і хочуть вберегти його від руйнування вандалами,
обурюються нахабним порушенням законодавства з боку забудовника,
хочуть висловити свою громадянську позицію у веселій та зрозумілій формі,
провести чудовий вечір у чудовій компанії - і теде і тепе -
ДОЄДНУВАТИСЯ до ініціативи "Збережи Старий Київ"!

e-mail для зв’язку: [email protected]

Спільнота була створена ініціативною групою "Збережи Старий Київ" як реакція на плани київської влади, згідно яких на розі Десятинного провулку і Пейзажної алеї, на території Державного історико-архитектурного заповедника "Стародавній Київ", має бути збудовано 7-9 поверховий будинок з двома підземними поверхами. Планується, що у цьому будинку житимуть співробітники МЗС. Попередній проект забудови вказаної земельної ділянки 12 вересня був прийнятий у містобудівній раді.

Ми намагаємося нагадати владі про здоровий глузд и діюче законодавство!

Перша акція протесту проти вандальської забудови відбулася на розі Пейзажної алеї та Десятинного провулку 29 вересня. 3 листопада о 14-ій годині кияни знову зібралися на історичному схилі Києва, щоб захистити своє право на історію. Наступна акція протесту відбудеться 17 листопада.

Про нас:
Ініціативна група "Збережи Старий Київ" була створена у вересні 2007 року. До її складу входять Ганна Нароніна, Анастасія Репицька, Юлія Голишкова, Максим Побережський, Ганна Звягінцева, Андрій Горбаль, Артем Чапай, Андрій Підпалий та інші кияни, яким небайдуже їхнє місто. До діяльності групи "Збережи Старий Київ" не причетна жодна з політичних сил, фінансування усіх акцій здійснюється за рахунок активістів.

Матеріали:
Прес-реліз з акції 29 вересня
Прес-реліз акції 3 листопада
Коментарі культурних діячів України з приводу забудови Пейзажної алеї
Відкритий лист Президенту України Вітору Ющенку
Рішення Київради "Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 27.01.2005 N 11/2587 "Про Правила забудови м. Києва"
Рішення Київради "Про скасування рішення Київради від 15.07.2004 N 448/1858 "Про надання Міністерству закордонних справ України земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку на перетині пров. Десятинного та Пейзажної алеї в Шевченківському районі м. Києва"
Межі заповідної зони
Деякі матеріали проекту забудови земельної ділянки на розі Пейзажної алеї та Десятинного повулку

Джерело: [info]saveoldkyiv

Tags: ,

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!