Нк дай дуба!

Маслєєва Валентина)Громадська акція відбудеться 5 квітня 2008 року об 11:00 по вул. Осиповського 1 біля найстарішого дуба Києва (Подільський р-н, масив Вітряні Гори). Метою акції є:

  • встановлення природоохоронної таблички та декоративної огорожі навколо найстарішого дерева столиці – дуба Крістера (вік 600-700 років);
  • інформування киян про цей винятковий природний об’єкт;
  • привертання уваги громадськості до комплексу парків, яким загрожує знищення і забудова, а також до унікальної пам’ятки архітектури ХІХ ст. – будинку Крістерів.

Акція буде супроводжуватись короткою екскурсією територіями, історія яких нараховує багато століть і пов’язана з визначними особистостями.

На акцію запрошені представники міської влади, екологічних організацій („Дружина охорони природи “Зелене Майбутнє”, Київський еколого-культурний центр), нащадки Крістера та кияни.

Організатор акції: ініціативна група із захисту історично-природного комплексу „Гірка Крістера”, за сприяння Київського еколого-культурного центру.

Контакти: [email protected], 8-093-902-81-06 (Валентина), 8-066-526-16-75 (Світлана), 432-56-76 (Іван Михайлович, ввечері).

Як доїхати:

- від м.„Контрактова площа” маршрутка №219

- від м. ”Петрівка” маршрутка № 525

- від м. ”Нивки” маршрутка №32

- від м. „Лук’янівка” маршрутка №6, №18 –

все це до зупинки „вул. Дубровицька”.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!