Анонс: „Земля – твій дім! а ТИ – господар в нім?”

ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗЕМЛІ (22 квітня)
19 квітня 2008 року о 12:00 на гірці Крістера (Подільський р-н, масив Вітряні Гори, вгору по парку від кінотеатру ім. Шевченка – Вишгородська 47-49) відбудеться громадська акція „ЗЕМЛЯ – ТВІЙ ДІМ! а ТИ – господар в нім?”.Метою акції є:
• встановлення пам’ятного знаку на не визнаній владою гірці Крістера – в центрі колишнього садово-паркового господарства, а зараз – комплексу парків. Пам’ятний знак є символом зразкового і мудрого догляду за природою та землею;
• прибирання засмічених територій парку;
• привертання уваги громадськості до незаконного знищення і забудови комплексу парків з унікальними віковими деревами.

Акція спрямована на догляд і захист парку, а також на підвищення загального рівня екологічної культури громадян.

Для всіх охочих буде проведено коротку екскурсію територіями, історія яких нараховує багато століть і пов’язана з визначними особистостями.

На акцію запрошені представники екологічних організацій, нащадки Крістера та кияни.

Організатор акції: ініціативна група із захисту історично-природного комплексу „Гірка Крістера”, за сприяння київських екологів.

Контакти: [email protected], 8-093-902-81-06 (Валентина), 8-066-526-16-75 (Світлана), 432-56-76 (Іван Михайлович, ввечері).
Як доїхати:
• від м.„Контрактова площа” маршрутка №219
• від м. ”Петрівка” маршрутка № 525
• від м. ”Нивки” маршрутка №32
• від м. „Лук’янівка” маршрутка №6, №18 – все це до зупинки „Берестецька”.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!