Микола Злочевський – новий міністр Мінприроди

Фото: liga.net

Верховна Рада призначила Миколу Злочевського міністром охорони навколишнього природного середовища.

За відповідне рішення проголосували 259 депутатів.

Після голосування Злочевський склав присягу.

Подання про його призначення на засіданні Верховної Ради вніс прем'єр Микола Азаров.

Водночас БЮТівець Володимир Яворівський заявив, що депутатам не роздали автобіографію Злочевського.

"Я просто стурбований станом у коаліції, що там відбувається і таке подібне. Цього кандидата я не знаю, але якщо ми навіть не маємо анкети його, не маємо автобіографії зараз на руках, а, так би мовити, в темну будемо за нього голосувати", - зазначив він.

"Я просто переживаю, що через якийсь місяць ми будемо голосувати проти нього, як голосували проти Бойка", - додав БЮТівець. У відповідь на цю заяву спікер Володимир Литвин сказав: "Я пропоную всім народним депутатам неухильно дотримуватися регламенту і реєструватися біля столів реєстрації і брати документи".

"Я просив би, щоб не переймалися ми тут питанням, а більше говорили про те, як нам організувати державне життя в Україні. Хто кого образив - ми розберемося", - заявив спікер.
Як відомо, у березні Злочевський був призначений главою держкомрезерву.

З кінця 2003 року по початок 2005 року він очолював Державний комітет природний ресурсів.
У Верховну Раду 5-го і 6-го скликань проходив за списком Партії регіонів.

У 2002 Злочевський пройшов до парламенту за списком СДПУ(о), до цього він був віце-президентом ТОВ "Інфокс".

Джерело: pravda.com.ua

Довідка

Микола Злочевський

Микола Злочевський народився 14 червня 1966 року в м. Києві. Освіта вища, в 1988 р. закінчив Київське вище інженерне радіотехнічне училище військ Противоповітряної оборони країни.

У 1983-1991 рр. - служба у лавах збройних сил, у 1991-1995 та 1997-1999 рр. - заступник директора товариства з обмеженою відповідальністю "Інфокс", у 1995-1997 рр. - рекламний агент товариства з обмеженою відповідальністю "Укроптсервіс", у 1999-2000 рр. - голова правління ЗАТ "Укрнафтосервіс", у 2000-2002 рр. - віце-президент ТОВ "Інфокс".

З 2002 р. - народний депутат України ІV скликання, член Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Верховної Ради України.Член СДПУ(О) з 1997 року.

З 12.2003 р. по лютий 2005 р. – голова Державного комітету природних ресурсів України.

Джерело: ecoclub.kiev.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!