Міліція побила захисників парку Горького

Сьогодні вранці співробітники міліції побили 5 захисників парку Горького, деяких доставили до лікарні. Група з приблизно 20 харків'ян, які виступають проти вирубки лісу, постійно чергуватимуть починаючи з 20 травня. Про це «Головному» повідомив прес-секретар екологічної групи «Печеніги» Олег Перегон.

За його словами, постраждалі написали заяви до прокуратури та внутрішню службу безпеки міліції. Факт побиття знятий на відео-камеру і незабаром з'явитися в Internet.

За словами Перегону, вже вирубано більше 600 дерев, при тому, що у рішенні виконкому міськради було заявлено лише 503. «Ще близько 170 дерев намічені під зруб», - заявив Перегін, додавши, що техніка тимчасово не працює. Керівництво міліції, що прибуло на місце Надзвичайні події, запевнило, що подібні ексцеси більше не повторяться.

Джерело: kharkovnews.info

Відео про те, як знищується парк:

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!