Національний фотоконкурс «Природа»

forok091.jpgНаціональний фотоконкурс «Природа», що кожні два роки проходить у центрі Прикарпаття Івано-Франківську і має майже п’ятнадцятирічну історію, знову скликає фотографів. Традиційно акція буде присвячена Всесвітньому дню охорони навколишнього середовища. Відзначається він 5 червня. Але організатори «Природи-2008» вже зараз запрошують подавати роботи на конкурс. Адже попереду тривалий копіткий етап оцінювання фотографій та їх підготовки до виставки, яку планується відкрити 4 червня. Приймаються роботи до 15 квітня. А тема їх закладена в назві акції. Це і стосунки людини з довкіллям, і проблеми екології, і краєвиди — як дикої природи, так і урбаністичні.

Організатори конкурсу й виставки — Івано-Франківська обласна організація Національної спілки фотохудожників України та Народний фотоклуб «Колумб» (місто Тисмениця) — після підбиття підсумків конкурсу та виставки з кращих фоторобіт запрошують учасників на пленер. Як і щоразу в рамках бієнале, цей пленер пройде в Карпатах і дасть можливість фотографам попрацювати безпосередньо на природі. Отже, 5–7 червня спілкування фотомитців відбудеться на навчально-спортивній базі «Заросляк» біля підніжжя найвищої гори України Говерла (2061 м).

Детальнішу інформацію про «Природу-2008» можна отримати на сайті www.pryroda.if.ua, а також за адресою uapu_cmb at il.if.ua.

Генеральний спонсор CANON
Генеральний медіаспонсор PHOTOGRAPHER

Виставка проходить під патронатом міжнародного фоторуху «Образ без кордонів» («Image sans frontie`re») — Label ISF 2008/002

текст: Вероніка ЗАНИК
http://karpaty.net.ua/

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!