Вийшла у світ нова книга – «Люблю тебе, Волинь!»

Вийшла у світ нова книга краєзнавця, фотохудожника, власного кореспондента газети «Урядовий кур’єр» в області Валерія Мельника.

«Люблю тебе, Волинь!» – видання, здійснене на замовлення голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, покликане підвищувати рівень екологічної культури юних волинян. Наклад книги — 2 тисячі примірників, її уже можна запитувати у бібліотеках області. У виданні — три розділи: перший присвячений історії використання та охорони природних ресурсів на Волині. У другому йдеться про ресурсний потенціал природи краю.

Найперше, розповідає автор книги, вона буде цікава вчителям екології, географії, керівникам туристських гуртків, краєзнавцям. «Це, я думаю, що буде гарний посібник для того, хто хоче знати як використовувалася природа Волині упродовж багатьох віків», – підкреслив Валерій Мельник.

Зауважимо, дослідженням природи Волині Валерій Мельник займається уже понад тридцять років, він – один із небагатьох українських фотографів, які професійно знімають дику природу. Автор десяти книг і фотоальбомів. З них два видання - «Шацький національний природний парк: історія і сьогодення», а також «Заповідна Волинь» є у фондах однієї з найбільших книгозбірень світу — бібліотеці Конгресу США.

Джерело: day.kiev.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!