Вийшов в світ перший том книги «Це моя Україна»

Нещодавно за сприяння Мінприроди вийшла в світ перша книга тритомного фотовидання Василя Пилип’юка «Це моя Україна», яка стала справжнім подарунком для кожного, небайдужого до краси і величі української природи. З вітальним словом до читачів звернувся Міністр охорони навколишнього природоного середовища України Георгій Філіпчук, в якому, зокрема, сказав:

«Я щиро вірю: настане час і всі ми збагнемо очевидне: Україна – найкраща на світі земля, зігріта і осяяна особливою ласкою Творця. Цей час уже настав принаймні для тих, хто взяв до рук перший фотоальбом сувенірного тритомника „Це моя Україна". Погляньмо довкола себе очима Василя Пилип'юка й радіймо, що народилися і живемо серед таких чудес природи, які не потребують „ретуші".

Перший том присвячено переможцям Всеукраїнської акції „7 природних чудес України". За результатами експертних оцінок та Інтернет-голосування до переліку природних чудес увійшли такі об'єкти:

Подільські Товтри (Хмельниччина)
Гранітно-Степове Побужжя (Миколаївщина)
Дністровський каньйон (Вінниччина, Івано-Франківщина, Тернопільщина, Хмельниччина, Буковина)
Асканія-Нова (Херсонщина)
Озеро Світязь (Волинь)
Озеро Синевир (Закарпаття)
Мармурова печера (Крим)

Другий том буде присвячено Національним паркам України, зокрема новоствореним, – за ініціативою Міністерства, згідно із Указом Президента України Віктора Ющенка. У третьому томі побачимо визначні архітектурні пам'ятки.

За матеріалами Мінприроди

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!