Прокуратура судиться за 110 гектарів лісоугідь під Алуштою

Сімферопольська міжрайонна природоохоронна прокуратура з нагляду за дотриманням законів у природоохоронній сфері пред'явила позов до суду про скасування рішення Ізобільненської сільради про вилучення у ДП «Алуштинське лісове господарство» 108,7 га. Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим.

«Позовні вимоги наглядового відомства мотивовані порушеннями при скороченні лісових угідь органом місцевого самоврядування, який не має повноважень щодо розпорядження землями державної власності лісогосподарського призначення», - йдеться в повідомленні.

Джерело: ua.for-ua.com

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!