Кримських депутатів за півгодини переконали виділити 9 тис. га землі друзям Януковича

Верховна Рада Криму після нетривалої перерви у своєму засіданні проголосувала за виділення громадській організації «Товариство мисливців і рибалок «Кедр» 8836 га на територіях Маломаякської, Ізобільненської сільради і Партенітської селищної ради.

За таке рішення проголосували 69 депутатів із 83 присутніх у залі.

Нагадаємо, раніше сьогодні спікер Верховної Ради Криму Володимир Константинов оголосив незаплановану перерву на сьогоднішньому засіданні. Перерву було оголошено після того, як не набралося голосів для затвердження проекту щодо виділення майже 9 тис. га громадській організації «Товариство мисливців і рибалок «Кедр»».

Проти прийняття цієї постанови виступила депутат ВР Криму Олександра Кужель, яка вимагає надати інформацію про засновників цієї організації і закликає не голосувати за непрозоре виділення землі.

За даними ЄДРПОУ, громадська організація «Товариство мисливців і рибалок „Кедр“» зареєстрована у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області 12 листопада 2008 року.

Засновниками громадської організації виступили три фізичні особи: Бойко Юрій Анатолійович, Демішкан Володимир Федорович, Тулуб Сергій Борисович.

Як відомо, ці люди займають високі державні посади: міністр енергетики та вугільної промисловості, голова Держслужби автомобільних доріг України та губернатор Черкаської області.

«Кедр» відомий також як забудовник мисливського господарства «Сухолуччя» — одного з улюблених місць полювання президента України Віктора Януковича.

Джерело: news.dt.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!