В Одеській області під час полювання застрелили школяра

Житель Одеської області застрелив на полюванні 13-річного учня однієї з сільських шкіл Великомихайлівського району Одеської області, повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області.

Трагедія сталася 31 березня в лісосмузі біля с. Ольгинове Великомихайлівського району. 29-річний чоловік смертельно поранив у груди хлопчика з мисливської гладкоствольної рушниці 12 калібру.

Всього в полюванні брали участь сім чоловік, усі мешканці Ольгинового, троє з яких були неповнолітніми і виступали в якості загоничів. Загиблий був племінником одного з мисливців.

Міліція порушила за даним фактом кримінальну справу за ч.1 ст.119 КК України (вбивство з необережності). Проводяться першочергові слідчі дії та встановлюються обставини події.

Зокрема, співробітники міліції провели обшук в місцях проживання мисливців, де вилучили чотири одиниці гладкоствольної мисливської зброї, один нарізний карабіни, все без відповідних дозвільних документів, і цинк з патронами калібру 7,62 мм в кількості 660 штук.

Вилучене направлено на експертизу, за результатами якої буде прийматися рішення про порушення кримінальної справи щодо незаконного зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів в рамках ст. 263 КК України.

Як повідомлялося, 14 серпня 2011 року в Бориспільському районі Київської області на річці Дніпро під час полювання 36-річний киянин з власної необережності застрелив 36-річного жителя міста Обухів.

Джерело: korrespondent.net

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!