На Луганщині Голова місцевого товариства мисливців застрелив чоловіка на полюванні

У селі Азарівка Лутугинського району Луганської області під час полювання голова районного товариства мисливців і рибалок застрелив 38-річного чоловіка.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в Луганській області, нещасний випадок стався 19 листопада в мисливських угіддях «Приписне».

Як заявила в коментарі УНІАН прес-секретар Управління МВС в Луганській області Тетяна Погукай, наразі проводиться перевірка інциденту.

«Проте сьогодні останній день перевірки, можливо, до вечора буде порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 119 Кримінального кодексу - вбивство через необережність», - зазначила вона.

Джерело: unian.net

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!