Презентація книги про захист Києва від забудов «Територія Духу»

Територія Духу4 грудня о 15:00 у кнайп-клубі «Купідон» (Київ) відбудеться презентація фантастично-сатиричного роману Олега Андроса та Анжеліки Комарової «Територія Духу». Також відбудеться акустичний концерт групи «Наголос на Голос», Віталія Калініченка (соліста етно-метал гурту "Веремій») та Ігоря Рудя (соліст альтернатив-рок гурту Торквемада»).

Роман «Територія Духу» присвячено боротьбі за збереження історичного та природного обличчя Києва від навали новітніх варварів. Це перший сучасний роман в Україні на тему народного протесту проти знищення природи та історичної спадщини Києва. Фантастика в ньому поєднана з гострою політичною сатирою.

4 грудня буде презентовано вперше плід творчої співпраці двох київських журналістів-природоохронців, засновників Спілки вільних журналістів «Природа над усе!»

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!