Степи Київської області. Сучасний стан та проблеми збереження

Парнікоза І., Василюк О., Іноземцева Д., Костюшин В., Мішта А., Некрасова О., Балашов І. Степи Київської області. Сучасний стан та проблеми збереження. Серія: Збережемо українські степи— К.: НЕЦУ, 2009. — 160 с. з іл.

В даному виданні зібрана інформація про розміщення степових ділянок в Київській області, їх природну цінність та фактори, які загрожують їх збереженню. Також аналізується стан охорони степів Київщини та пропонується перелік перспективних степових об’єктів природно-заповідного фонду області. Крім іншого, книга містить оригінальну концепцію формування ключових територій екомережі, необхідних для збереження степів в Київській області.

Завантажити

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!