Довідник «Природно-заповідний фонд Київської області»

Василюк О., Костюшин В., Норенко К., Плига А., Прекрасна Є., Коломицев Г., Фатікова М. Природно-заповідний фонд Київської області. – К.: НЕЦУ, 2012. – 338 с.

До вашої уваги довідник, підготовлений НЕЦУ в рамках проекту «Громадський контроль та підтримка мережі природно-заповідного фонду (ПЗФ) в Київській області, як основного напрямку розвитку національної екологічної мережі України» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Книга містить описи та карти існуючих об’єктів та територій ПЗФ Київської області (станом на 1.09.2012) і пропозиції науковців і громадськості щодо організації нових територій ПЗФ у області. Публікація також включає іншу довідкову та аналітичну інформацію щодо стану заповідної справи Київщини та окреслює проблеми територій ПЗФ.

Більш обширну та актуальну інформацію з питань заповідної справи на Київщині, ви можете знайти на веб-сайті www.pryroda.in.ua/kyiv-region створеному НЕЦУ при виконанні цього проекту.

Завантажити книгу «Природно-заповідний фонд Київської області»

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!