Волонтерський табір «Школа екологічної свідомості – 2008»

ВГО «Українська Асоціація досліджень Європейської спільноти» (UECSA), регіональний благодійний фонд «Рівне. Європейський вибір», программа «Рівненський регіональний євро клуб» за підтримки Здолбунівської районної ради оголошують набір учасників волонтерського табору «Школа екологічної свідомості – 2008».

Табір відбудеться 25 липня - 3 серпня 2008 року у смт. Мізоч Здолбунівського району Рівненської області.


Під час табору учасники пройдуть дводенний тренінг «Побудова команди», відвідають історичні пам'ятки регіону, ознайомляться з древніми прийомами саманного будівництва (майстер-клас) на Поліссі та візьмуть участь у плануванні та закладенні фундаменту «Української школи екологічної свідомості».

Участь у таборі - безкоштовна.

Дорожні витрати організаторами не покриваються.

Кількість учасників - 30-40 чоловік. Вік учасників - 17-25 років.

Особливо вітається участь молоді з східних та південних регіонів України.

Для участі у таборі необхідно заповнити анкету (запит на отримання анкети відправте будь ласка на адресу ukr.ecsa at gmail.com).

Джерело: Екоклуб "Зелена Хвиля"

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!