Круглий стіл «Поновлювальні джерела енергії: шлях до енергетичної незалежності та екологічної безпеки України»

Мета заходу: перспективи впровадження поновлювальних джерел енергії в Україні, аналіз законодавства та ухвалення пропозицій з цього питання до органів державної влади.

Де: м. Київ, вул. Володимирська, 60, Червоний корпус КНДУ ім. Шевченка, ауд. 330.
Коли: 21 червня 2008 р., початок о 14-00.

Учасники: представники громадських організацій, наукових установ, органів державної влади, експерти.

Організатори: Рух добровольців «Простір свободи» за сприяння Наукового товариства КНДУ ім. Т. Шевченка, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Зелена енергетика майбутнього», Національного екологічного центру України, Дружини охорони природи «Зелене майбутнє».

Контакти оргкомітету:

Юрій Ноєвий, тел. 8-067-656-68-75, Володимир Нестеренко, тел. 8-097-227-48-07, Олег Андрос, тел. 8-097-502-75-51, скринька – greenteremky at gmail.com.

Просимо надати свої пропозиції до проведення конференції.

Орієнтовні теми доповідей:

Нестеренко В. - Рух добровольців «Простір свободи» та/або Мінпромполітики України
«Стан Української та світової енергетики, екології. Аналіз енергетичних та екологічних Євро-перспектив України» 5-10 хв.

Кузьменко Г. – Рада по вивченню продуктивних сил НАН України
«Оцінка енергетичного потенціалу відновлювальних та нетрадиційних джерел енергії» 5-10 хв.

Пепелов О. – Інститут відновлювальної енергетики НАН України та/або Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Зелена енергетика майбутнього»

«Розвиток відновлювальних джерел енергії в Україні: перспективи, технології» 30 хв.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!