Депутати створили на Миколаївщині чотири заповідні об’єкти

30 грудня 2010 року, в ході сесії Миколаївської обласної ради, депутати проголосували за створення на території області чотирьох заповідних територій місцевого значення: ландшафтний заказник місцевого значення «Привільний» площею 328,3 га на території Привільнянскої сільради Баштанського району.

Затверджено також проект створення комплексного пам'ятника природи місцевого значення «Громокліївська круча» площею 58 га на території Кашперо-Миколаївського сільради Баштанського району.

Буде створений і геологічний пам'ятник природи місцевого значення «Крива Пустош» площею 12,9 га на території сільради Крива Пустош Братського району.

Крім того вирішено створити ландшафтний заказник місцевого значення «Бондарівські джерела» площею 5,6 га на території Криво-Балківської сільради Миколаївського району.

Наступним кроком щодо впорядкування територій створених об’єктів природно-заповідного фонду є розробка проектів землеустрою з організації та встановлення меж об’єктів.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!