Перекриття вулиці Єреванської в Києві.

Цього разу кияни, доведені до відчаю варварством забудовників та кивїської влади, вдалися не лише до стандартних пікетів з плакатами та лозунгами, а й до перекриття прилеглої до парку "Супутник" вулиці Єреванської, що в Солом’янському районі м. Києва. Акція, що відбулася 8 січня, супроводжувалася намаганням міліції затримати організатора акції та конфліктами з водіями машин та маршруток.

78464_4.jpg 78464_5.jpg 78464_6.jpg 78464_8.jpg

10 січня акція була продовжена. Під час перекриття вул. Єреванської постраждала пенсіонерка Лариса Іванівна, збита автомобілем "ДЕУ Ланос". Жінка відлетіла від удару на 2 метри. За попередніми даними, учасниця акції протесту отримала незначні травми. Мешканці подали до правоохоронних органів дані про порушника та чекають на розслідування інциденту.

Продовження безстрокової акції протесту заплановане на 13 січня.

Детальніше про акцію читайте тут.

Всеволод Андрієвський

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!