Голосіївський нацпарк готуватиме екологічних волонтерів

З нагоди святкування 5 - річчя створення Національного природного парку «Голосіївський», була організована волонтерська програма для любителів рідної природи.

Як розповів начальник відділу екоосвіти НПП «Голосіївський» Андрій Хрутьба, програма складається з теоретичної та практичної частини, і розрахована на всіх бажаючих. Долучитися до неї, можна заповнивши спеціальну анкету на сайті парку, або звернувшись безпосередньо до адміністрації.

Киян планують не тільки знайомити зі структурою, діяльністю парку та інших природно-заповідних об'єктів України, а й активно залучати до співпраці в напрямку екологічного волонтерства. "Ми можемо запропонувати нашим добровільним помічникам спробувати себе в розробці нових екомаршрутів у парку, зборі інформації для паспортизації вікових і рідкісних рослин, прибирання території, перекладі матеріалів на інші мови і т.д. Ми будемо раді будь-якій допомозі, або ж просто запрошуємо взяти участь в наших інтерактивних проектах", - розповів начальник відділу екоосвіти.
За його словами, участь добровільних помічників екологів в роботі НПП може займати кілька годин на тиждень (в залежності від бажання волонтерів). А по закінченні програми найактивніших волонтерів очікують цікаві подарунки та сюрпризи.

Джерело: ua.golos.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!