«Друїди» проти встановлення новорічної ялинки у Луцьку

Представники кількох громадських організацій Волині закликають луцьку владу не встановлювати ялинку в центрі міста на час новорічно-різдвяних свят. Як варіант громадськість пропонує прикрасити живі ялинки, що ростуть на Театральному майдані. Про це сьогодні, 9 грудня, повідомив власкор ЗІКу.

Це звернення озвучив голова Волинського екологічно-туристичного об’єднання «Друїди» Тарас Тюлінський. Окрім «Друїдів», до нього доєдналися Громадська рада при міському голові Луцька, Європейський фонд сприяння рекреаційно-природознавчій, природоохоронній та гуманітарній діяльності «ФУТУРУС XXI», Асоціація захисту прав молоді Волині та ЦМГО «Наша справа».

За словами Руслана Тюлінського, головний мотив такого кроку – захист лісових насаджень. «Цей приклад міської влади буде гідним для наслідування в інших містах і областях», – сказав він.

Довідка ЗІКу.
За інформацією громадських організацій, торік на Волині було вирубано більше 70 тисяч ялинок та сосен.

Джерело: zik.com.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!