23 лютого в Києві розпочнеться Форум екології й енергоефективності в будівництві – E3Forum

Форум присвячений питанням інноваційного розвитку будівельної галузі в напрямку екології та енергоефективності. Ідея Форуму – поглянути на будівлю як на цілісну еко-енерго-систему, зрозуміти можливості для економії і бізнесу.

Форму покликаний забезпечити учасникам доступ до ноу-хау і знань, познайомити їх з найкращими практиками екологічного, енергоефективного будівництва, продемонструвати успішно реалізовані проекти та обмінятися досвідом, оцінити інвестиційний потенціал України в цій сфері, представити екологічні та енергоощадні рішення, технології та матеріали, проаналізувати економічні переваги енергоефективного та екологічного будівництва для інвесторів, девелоперів, операторів та споживачів.

У програмі – конференція за участю представників профільних державних структур, асоціацій, представників наукових закладів, інвесторів, девелоперів, проектувальників, компаній-розробників технологій, виробників матеріалів, обладнання та інсталяторів.

В рамках конференції будуть розглянуті: вигоди реалізації екологічних енергоефективних інвестиційних проектів в будівництві; успішно реалізовані проекти, економіка проектів та державні преференції при їх реалізації всім учасникам проекту, і в першу чергу кінцевому споживачу; відбудуться презентації новітніх будівельних матеріалів та обладнання. Заплановане проведення дискусій та підписання меморандуму. У виставковому павільйоні на території Фестивалю «Архітектура та дизайн» буде представлена спеціальна експозиція Форуму.

E3forum пройде спільно з XIV Міжнародною будівельною виставкою KievBuild та 10-м ювілейним Фестивалем «Архітектура та дизайн».

Організаторами E3forum виступили Українська мережа енергетичних інновацій Greencubator, громадська організація E3forum та виставкова компанія ДП «Прем’єр Експо», організатор міжнародної будівельної виставки KievBuild 2010.

Форум відбудеться за адресою: Міжнародний Виставковий Центр, Броварський пр-т, 15, м. Київ, Україна.

Більш детальна інформація – за адресою:
http://www.kievbuild.com.ua/ru/events/e3forum/

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!