Як заробити півмільярда гривень “на дубі”

Резонансний телесюжет про "новорічний подарунок" президенту від головного лісника - новий сплеск корупційного скандалу у державному лісовому відомстві (а 2012 - ще й рік виборів до ВР!) показав канал ТВі.

У матеріалі, зокрема, йдеться про результати перевірки Держагенції лісових ресурсів України Контрольно-ревізійним управлінням, яке з’ясувало, що раніше оприлюднені факти (з кримінальним забарвленням) підтвердилися:

- держлісгоспи деревину таки продавали за півціни офшорній фірмі, зокрема, дубової продали майже 155 тис кубометрів за ціною 320 євро за куб, хоча ринкова ціна - 500-600 євро за куб. Держава втратила тільки "на дубі" 400-470 мільйонів гривень.

- портрети Януковича та державна символіка таки були закуплені держлісгоспами за цінами втричі вищими за ціни у роздрібних магазинах. Тепер портрети лежать на складах і припадають пилом.
Чи буде результатом перевірок порушення кримінальною справи? Як коментує ці факти голова ДАЛР і журналісти ТВі? Що думають з цього приводу прем’єр-міністр та президент?

Джерело: pryroda.in.ua/lis

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!