Вже не потрібні

Ялинки за безцінь. Символи Нового року - ялинки сосни і ялиці, що так і не знайшли своїх господарів до свята, викидають на смітник - але це у кращому випадку!
У Києві на місці ялинкових базарів тепер - звалище нікому не потрібних деревець. Зелені красуні - ціна яких лише 4 дні тому сягала сотні гривень - тепер купа сміття просто неба. За сумним прикладом ходити далеко не треба - на головній вулиці країни - Хрещатику, купка нічийних дерев, пролежала понад дві доби - відтак хто хотів - міг прихопити собі деревце вже безкоштовно.
Представники ЦУМу, біля яких власне і лежали покинуті ялинки камери уникають, але поза нею пояснюють - свій торговий майданчик лише надали в оренду, відтак до неподобства не причетні. Робітники, які вантажили дерева в автівку пояснили - ялинки лише перевезуть у двір ЦУМу, щоб не муляли очі перехожим і не псували їм настрій. Кажуть, людей, які орендували майданчик під ялинковий базар уже годі й шукати.
Власне ситуація під центральним магазином Києва - показова - таких звалищ у столиці не менше сотні, адже абсолютна більшість торговців ялинкових базарів залишки свого бізнесу прибирати не стали. Всього у Києві до нового року відкрили 130 ялинкових базарів, на яких планували продати більше мільйона ялинок.

http://www.24tv.com.ua/

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!