У Криму наймасовіша загибель дельфінів

Майже півтори сотні тварин за два тижні викинулися на узбережжя.

У Чорному морі чергова масова загибель дельфінів. Майже півтори сотні тварин за два тижні викинулися на узбережжя. Найбільше поблизу Феодосії, повідомляє ТСН. Вчені кажуть, що азовки - найменші серед чорноморських дельфінів - гинуть доволі часто, переважно у риболовецьких тенетах. Але тоді на їхніх тілах залишаються характерні порізи.

Цього разу їх не виявили. Тому припускають, що тварини чимось отруїлися. Дельфінологи сподіваються, що винуватця знайдуть. Принаймні, для цього уже створили спеціальну комісію. За останні десять років це - наймасовіша загибель дельфінів.

Джерело: tsn.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!