У Кіровоградській області почали відстрілювати лелек

В Олександрійському районі масово знищують лелек. Про це розповів ветеран велоспорту Сергій Фроленко. Під час вечірнього тренування 31 липня біля села Піщаний Брід, що в Олександрійському районі, спортсмен побачив мертвих лелек.

Усього тіл мертвих птахів було близько десяти. Незабаром до велосипедиста підійшли місцеві жителі - вони тримали на руках поранених лелек, які швидко втрачали ознаки життя.

Місцеві розповіли, що біля Піщаного Броду жила зграя лелек, близько 40 особин. 31 липня селяни почули постріли. На запитання, хто б міг стріляти, жителі села відповісти не змогли.

Джерело: gazeta.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!