Кінофестиваль “Стале життя” в Донецьку

З 12 по 17 квітня в місті Донецьку проходить кінофестиваль «Стале життя», який проводить обласна громадська екологічна організація «Роза Вітрів», за підтримки Управління екологічної безпеки Донецької міської ради.

Цей кінофестиваль приурочений до свят Українському Дня Довкілля (17 квітня) та Всесвітнього Дня захисту навколишнього середовища (5 червня). Фестиваль стартує 12 квітня у Донецькому Національному Технічному Університеті, корпусі № 7, аудиторії 402.

Студентам та викладачам будуть демонструватися фільми, присвячені сталому розвитку, питанням захисту навколишнього середовища, захисту прав тварин.

Всі демонстровані фільми змушують замислитися над власним стилем життя, звичками, і проаналізувати їх з точки зору впливу на нашу екосистему. Ці фільми закликають переосмислити свій спосіб життя і поведінкові звички, перебудувати своє життя так, щоб на нашій Планеті було комфортно жити всім її мешканцям і майбутнім поколінням.

Після демонстрації кожного фільму будуть організовані дискусії з глядачами, а також буде організований інформаційний стіл, де присутні зможуть отримати додаткові матеріали і диски.

У суботу, 17 квітня - відкритий день Кінофестивалю. Початок показу о 9:30. Запрошуються всі охочі. Вхід на фестиваль вільний.

Афіша фільмів на сайтах:
http://www.sustainable-cities-net.org.ua/
http://vkontakte.ru/club16867973

За додатковою інформацією звертайтеся:
+380507652923 Панфілова Юлія

Автор: Панфілова Юлія. Джерело : "ЦУР "Роза Вітрів"

Репост з civicua.org

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!