Екологічна гра “Спасти леопарда”

Спасти леопардаЕкологічна стратегія для юних природоохоронців. Чудовий приклад того, як потрібно зацікавлювати дітей питаннями охорони природи. Поширюється безкоштовно.

Опис гри:

Врятувати Леопарда - модель абсолютно реальної ситуації. Сьогодні Далекосхідних леопардів залишилося тільки 30 [дані на момент виходу гри, 2003 рік - прим. Природи України]! Тут Ви зіштовхнетеся не з віртуальними монстрами, а зі справжніми реальними проблемами охорони природи. Все, що Ви знайдете в цій грі, не вигадана, а відповідає дійсності. І навіть у людей, яких Ви зустрінете в грі, є прототипи серед реально існуючих фахівців. Гра Врятувати Леопарда дає шанс кожному (а не тільки експертам) взяти участь у порятунку леопарда. Ті, хто виграють в грі (необхідно за 30 ігрових років підняти чисельність леопарда до 100) можуть надіслати у Всесвітній фонд дикої природи (WWF) свій варіант рішення. Надалі найцікавіші знахідки будуть використані в реальному природоохоронної діяльності WWF на Далекому Сході Росії.

У грі вам належить перевтілитися у старшого співробітника WWF. У вашому розпорядженні виявиться повний спектр реальних природоохоронних заходів. Грамотно використовуючи їх, ви зможете не тільки відновити популяцію леопарда, але і розселити його на суміжні території. Під вашим керівництвом будуть працювати 8 радників, кожен з яких є фахівцем у своїй галузі.

Жанр гри: ЕКОЛОГІЧНА СТРАТЕГІЯ. У гру є декілька action-ігор - фотополювання, «Впіймай браконьєра». Гру озвучував Микола Дроздов, ведучий програми «У світі тварин».

Розмір гри - 119 Мб

[download#5#image]

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!