Природу України та Польщі єднають “Риби”

Польський художник Jaroslaw Koziara вирішив не обмежувати свою творчість однією країною, і використав в якості полотна для своєї нової роботи територію у кілька гектарів.

Все б нічого, якби ця територія не була поділена між двома країнами – Польщею та Україною. Поле, на якому художник засіяв спеціальні трави у формі гігантської риби, знаходиться між Городищем у Польщі та Варяжом в Україні. Інсталяція, яка видна лише з літака чи вертольоту, була створена в рамках фестивалю Land Art Festival. Згідно з задумом художника, вона символізує єдність природи та культури в той час, коли вони розділені штучними кордонами.

Джерело: inspired.com.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!