Майже 7,5 тисяч чоловік отримали землю біля Шацьких озер

Із 7,5 тисяч громадян, що мають право на приватизацію земельних ділянок у Шацькому районі, майже всі це зробили. Про це поінформував голова райдержадміністрації Леонід Кислюк на нараді з адміністративно-господарським активом району, на якій обговорили підсумки соціально-економічного розвитку за 11 місяців 2008 року – повідомив власкор ЗІКу.

У приватну власність передано майже 2000 га земель району для будівництва та обслуговування жилих будинків та ведення особистого селянського господарства. Державні акти отримали майже 4 тисячі громадян.

Найбільші труднощі виникли при організації та проведенні зборів власників сертифікатів на земельну частку – не було кворуму. Не вирішеним лишається питання, порушене жителями села Мельники щодо включення урочища «Запісоцький ліс» до схеми паювання земель.

По всіх населених пунктах району розроблені проекти встановлення меж крім села Гаївка.

Також на нараді повідомили, що протягом 2008 року в Шацькому районі зростала кількість суб’єктів малого бізнесу: власну справу започаткували 121 фізична особа.

Джерело zik.com.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!