Призначено виконуючого обов’язки директора НПП «Білобережжя Святослава»

Питання функціонування НПП «Білобережжя Святослава» все-таки рухається - 12 грудня 2011 наказом Міністра екології та природних ресурсів М. Злочевським тимчасово виконуючим обов'язки директора Національного природного парку було призначено Юрія Козловського. Mukola.net вдалося поспілкуватися з Юрієм Івановичем по телефону і взяти у нього невелике інтерв'ю.

- Роботи зараз багато, але вона для мене не нова - я працював першим заступником директора РЛП «Кінбурнська коса». Так що з більшістю проблем знайомий не з чуток, я їх знаю і буду вирішувати. Я вже зустрічався з головою Миколаївської облдержадміністрації Миколою Кругловим і головвою обласної ради Ігорем Дятловим, які налаштували мене на виконання поставлених завдань. Зараз головне - в стислі терміни провести організаційну роботу: зареєструвати НПП, визначитися хоча б з тимчасовим розміщенням дирекції, здійснити підбір кадрів. З весни Національний природний парк «Білобережжя Святослава» має запрацювати по-справжньому, - сказав Юрій Козловський.

Призначення на посаду виконуючого обов'язки директора НПП «Білобережжя Святослава» фахівця-еколога вітає громадськість. Голова правління Миколаївської обласної громадської організації «Кінбурн-життя» Михайло Шполянський назвав призначення Юрія Козловського подарунком до новорічних свят. М. Шполянський вважає, що, хай і не так швидко, але ті цілі і завдання, які ставилися рік тому, поступово реалізуються - парк існує, а призначення виконуючим обов'язки еколога дає грунтовну надію на те, що НПП все-таки буде природоохоронною структурою.

Джерело: mukola.net

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!